Top 5: Handigste beurs applicaties

Handelen op de beurs is tegenwoordig voor iedereen en zeer gemakkelijk geworden. Het enige wat jij nodig hebt is een beetje kennis van zaken en een handige applicatie. Daarom hebben wij hieronder de vijf handigste beurs apps genoteerd, misschien heb je er wel wat aan!

Nummer 1: StockSpy

Voor de gebruikers van een Android smartphone raden wij de StockSpy applicatie aan. Deze app is erg geschikt voor elke belegger, aangezien alle aandelen voortdurend en simpel in de gaten gehouden kunnen worden. Dankzij een overzichtelijke vormgeving en een gemakkelijke bediening zal het de gebruiker aan niets ontbreken. StockSpy is gratis, maar er zit wel een klein minpuntje aan. Het is helaas niet mogelijk om de Nederlandse aandelen live te volgen.

Nummer 2: Binck Beleggingsapplicatie

Een andere gratis app is de Binck Beleggingsapplicatie, speciaal voor gebruikers van de smartphone en tablet. Als jij geen rekening hebt bij Binck, dan kan alsnog deze app worden gebruikt om alle beurskoersen live te volgen en het meest actuele nieuws te bekijken. Rekeninghouders kunnen daarnaast via deze applicatie handelen en meer functies gebruiken.

Nummer 3: Alex

Iedereen kan de Alex applicatie kosteloos downloaden, of je nu een rekening hebt of niet. Bekijk live alle koersen, volg de nieuwsberichten en handel gemakkelijk via jouw mobiele telefoon of tablet. Er kan ook een account worden geopend via de app.

Nummer 4: Stock Master

De app Stock Master: Interactive Charts biedt de gebruiker de meest actuele beursanalyses aan. De applicatie is geschikt voor zowel iPhone of iPad gebruikers. Dankzij de beste analyses kan jij goed voorbereidt de beurs opgaan. Daarnaast herkent de applicatie ook nog eens patronen en waardes.

Nummer 5: Teletrader StockMarkets

Beleggers die zich richten op meerdere markten en categorieën kunnen het beste de Teletrader Stockmarkets app downloaden. Het is een handig hulpmiddel dat veel te bieden heeft. Echter als jij alleen actief bent op de Nederlandse beurs, dan zijn er betere applicaties beschikbaar.