Bekijk hieronder de vijf allerbeste financiële applicaties van dit moment. Deze apps kunnen worden gedownload in de App Store of de Google Play Store. Wij hebben gelet op het gebruiksgemak, functionaliteiten en nog veel meer. Deze applicaties zijn meer dan geschikt voor een ieder die in de zakenwereld zit of daar een grote interesse in heeft.

Bloomberg Bussiness

Een duidelijke eerste plaats gaat naar de Bloomberg Bussiness applicatie. Deze gratis app biedt het meest actuele nieuws rondom financiën. Het is een overzichtelijke applicatie en elke gebruiker kan favoriete categorieën instellen. Hierdoor zie jij alleen het nieuws dat jij belangrijk vindt. Het is ook mogelijk om naar Bloomberg online radio te luisteren, de laatste koersinformatie op te vragen of marktdata te bekijken.

Investing

De bekende app Investing is in het Nederlands, wat voor veel gebruikers een groot voordeel is. Deze applicatie richt zich met name op aandelen. Volg het laatste nieuws en check de actuele live koersen. Er kan gebruik worden gemaakt van maar liefst veertigduizend instrumenten, maar ook voorspellingen en zelfs grafieken. Het is een overzichtelijk hulpmiddel voor een ieder die zich wil verdiepen in de financiële wereld.

BUX

Een van de meest gebruiksvriendelijke beleggingsapplicaties is BUX. Deze app maakt handelen op de beurs mogelijk voor iedereen, of je nu ervaren of juist helemaal nieuw bent op deze markt. Het is zelfs mogelijk om met fictief geld te werk te gaan en op die manier de markt te leren kennen zonder risico te lopen. Voor ervaren beleggers beschikt BUX ook over een wat bredere app.

Currency Converter

Een handige applicatie voor het omrekenen van valuta is de Currency Converter applicatie. Deze app is geschikt voor iedereen. Er kan gemakkelijk worden omgeschakeld naar andere beurzen of munteenheden.